Definirea termenilor

– Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.driveautofocus.ro. Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate societatii noastre si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
– Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.driveautofocus.ro, indiferent de motiv.
– Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.
– Prin termenul “date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, societatea noastra va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va apare in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.driveautofocus.ro, serviciile comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de societatea noastra ca fiind de interes pentru utilizatori.

Societatea noastra isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, societatea noastra isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contre cost utilizatorilor.

Toate serviciile pe care le primiti din partea www.driveautofocus.rosau in legatura cu acest site va sunt oferite in exclusivitate in calitate de membru inregistrat pe acest site.

Copyright

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continut al site-ului www.driveautofocus.ro– imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea societatii noastre si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul societati noastre, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Legaturi

Site-ul www.driveautofocus.ropoate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, societatea noastra nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Declinarea responsabilitatii

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este/sunt puse la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

Societatea noastra nu este responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit ne rezervam dreptul de a le modifica si anunta verbal.
Societatea noastra nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

Societatea noastra nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Garantia serviciilor

Termenul de garantie al serviciilor noastre 12 luni de la data incheierii dosarului, respectand instructiunile funrizate de personalul fimrei.

Promotii si concursuri

Promotiile si a concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de societatea noastra Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica.Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile atat cat hotaraste directorul firmei. Societatea noastra isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Taxe suplimentare
Societatea noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului pana la incheierea dosarului de scolarizare.Deasemenea,nu raspundem de taxele cerute de institutiile statului pentru sustinerea examenului teoretic si/sau practice, acestea fiind exclusiv achitate de catre cursant.

Conditii legale

Societatea noastra functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.DRIVEAUTOFOCUS.ROSAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.DRIVEAUTOFOCUS.ROVA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.DRIVEAUTOFOCUS.ROSI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Litigii

Litigiile aparute intre clienti si societatea noastra vor fi rezolvate exclusiv prin cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

 

Menu