Actul de identitate (Buletinul)

Aviz psihologic

Avizul psihologic se obtine de la cabinetele de specialiate autorizate. Acesta este valabil 1 an.

Fisa medicala auto

Fisa medicala auto se obtine de la policlinici autorizate de catre “Directia de Sanatate Publica”. Aceasta este valabila 1 an.

Cazier judiciar

Pentru eliberarea cazierului judiciar trebuie sa va prezentati cu actul de identitate (buletinul), la orice sectie de politie (Romania) cu departament birou caziere.
Program eliberari caziere.

 

Taxa permis auto

Taxa de permis auto este in valoare de 68 Lei.
Aceasta se poate achita prin mandat postal la oricare oficiu sau agenţie a operatorului naţional de servicii poştale (Posta Romana). Taxa pentru permisul de conducere se poate achita si online sau prin virament bancar (la orice banca la care aveti deschis un cont bancar) catre “Institutia Prefectului Bucuresti CUI 4267125 Trezoreria Sector 5 Cont RO76 TREZ 7055 0260 1X00 9835” (pentru Bucuresti), si catre “Institutia Prefectului Ilfov CUI 8612757 Trezoreria Ilfov Cont RO34 TREZ 4215 0260 1X01 0317” (pentru Ilfov).
Daca optati pentru plata prin virament bancar, aceasta trebuie efectuata cu 5 zile inainte de data prezentarii la examen.

Cerere de inscriere pentru examen

Cererea de inscriere pentru examen se obtine in cadrul scolii de soferi.

Fisa scolarizare

Fisa de scolarizare se obtine in cadrul scolii de soferi.

Sa recapitulam!

Actul de identitate (Buletinul), avizul psihologic, fisa medicala auto, cazierul judiciar, taxa permis auto, cererea de inscriere pentru examen, fisa scolarizare.
Menu